Tony Hawk’s Pro Skater 5 – vadonatúj trailer! [VIDEO]

Nem fogunk kertelni, de szerintünk nincs sok ok a bizakodásra a Tony Hawk’s Pro Skater 5-tel kapcsolatban. A Sony közzétett egy új videót a Robomodo játékából, ennek a címe „Visszatért a THPS”. Mi kiegészítenénk: visszatért a THPS HD. Ebből a trailerből ugyanis semmi újat nem tudtunk meg, mert valamilyen érthetetlen okból kifolyólag újra csak a THPS2 iskolai pályáját és a THPS1 hangárját láthatjuk. De ez egy új rész, szóval talán elvárható lenne, hogy valami újat is összehozzanak a fejlesztők.

[E3 2015] Tony Hawk Pro Skater 5

Látványra sem látunk javulást a HD után: ugyanúgy az Unreal Engine 3 van eme játék alatt is. Talán az egyetlen érdekesség az ősszel érkező Tony Hawk’s Pro Skater 5-tel kapcsolatban az online lesz. Viszont ha minden más marad a régiben (értsd: lusta módon kiadják a HD-t minimális módosításokkal), akkor csak csalódás lesz a vége. Egy aranyszabály: ha egy fejlesztő egy remake-et nem tud korrektül összehozni, nincs esélye egy új résszel arra, hogy sikeres legyen…


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu