Tony Hawk’s Pro Skater 5 – Új trailer érkezett [VIDEO]

Az Activision és a Robomodo új videóval állt elő a Tony Hawk’s Pro Skater 5-ből… és bár ne tette volna. Kezdjük azzal, hogy többnyire MÉG MINDIG ugyanazokat a pályákat (THPS2 iskola, THPS1 hangár) látjuk, bár néhol végre van már valami újítás is van – ideje volt, mert a megjelenés három hónapra sincs.


Ennek ellenére nem nagyon vagyunk bizakodóak az október másodikán érkező Tony Hawk’s Pro Skater 5 iránt: az animáció többnyire egy PS2-es szinten mozog, a textúrák és úgy nagyjából a pályák kinézete elavult, a megvilágítás meg borzasztó – ez továbbra is ugyanaz, mint a THPSHD. Az Activision szemmel láthatólag nem kíváncsi az általa kiadott játék minőségére, egyáltalán. Ez így hatalmas katasztrófa lesz, hacsak nem tudnak legalább a tartalom terén valami parádéssal előállni. (Ha sikerül is, esélyes, hogy DLC-fal mögé rakják az újdonságokat, mert szinte biztos, hogy a megjelenés pillanatában nem lesznek elérhetőek…)

ps4pro.eu_news_previews_reveiws_and_more!_tony_hawk_1

Amúgy a PlayStationösöknek előrendelés esetén három exkluzív fej lesz elérhető saját karakterük létrehozásánál: Sackboy, Sweet Tooth és Ratchet fejét biggyeszthetjük deszkásunkra. A multiban, amely a PS4-es változatban lesz csak elérhető, max húsz játékos lehet egyszerre a Freeskate pályákon, amelyek hubként funkcionálnak.
Ez eddig rémes, csak így tovább, Robomodo, ősszel meglesz a négyből nulla jó játék!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu