Goat Simulator: a kecskék a PlayStationt is le fogják támadni!

PC-n váratlanul sikeres lett a Goat Simulator, amelyben a játékosok egy kecske bőrébe bújva okozhattak kegyetlenül nagy káoszt. Ezek után tényleg nem csoda, hogy a Double Eleven és a Coffee Stain Studios konzolokra is elkezdte összerakni a kecskésdit. Most már megjelenési dátumot is mondhatunk, hogy mikor lesz elérhető PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra egyaránt a Goat Simulator: augusztus 11-étől!

De miért is lett ekkora különbség a PC-s és a PS-es megjelenés között? A válaszuk erre az, hogy a PC-s változat még a legerősebb gépeket is megfektette, itt-ott kiakadással is megfűszerezve a szituációt. A Lucid Games segítségével viszont összehozták, hogy PS3-on kettő, PS4-en pedig négy kecske is együtt fusson. Na és ott van a „szimulált GoatVR” technológia, amelyhez nem fog kelleni headset sem. Ez a PlayStation platformokon fog debütálni. Egen… ez eléggé furán hangzik. De nem gond, mert maga a játék is elborult. A lenti képek is ezt sugallják, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu