Street Fighter V: nem maradhat, csak egy!

A Capcom szakítani kíván a Street Fighter sorozat hagyományaival, amivel azért a végén még nagyon is jól járhatunk. A II, a III és a IV egyaránt több verzióban jelent meg, amely eléggé követhetetlenné tehette laikusoknak a Super, Ultra és egyéb bővített kiadásokat. Ez azonban az V-tel véget ér. Először is, minden újrabalanszolás/finomhangolás ingyenesen elérhető lesz számunkra.

Csak vegyük meg a Blu-ray lemezt (vagy digitálisan vásároljuk meg), ennyi a teendő egyetlen egy alkalommal. A másik nagyon komoly lépés a DLC-k és megjelenési utáni tartalmak párosára vonatkozik: ha kellően sokat játszunk a játékkal, ingyen (!) megszerezhetünk mindent! Ez ráadásul azt is takarja, hogy egyetlen kiadásban fog megjelenni a Street Fighter V… és slussz! Nincs több Super, Ultra újrakiadás. A Street Fighter V tizenhat karakterrel fog indulni, amelyek közül négy új lesz a bunyósdi univerzumában.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_Street_Fighter_V_Ken_5

A játékon belüli „pénzügyi” dolgokba is belenyúl a Capcom: két pénznem lesz ugyanis. A Fight Money-t azzal szerezhetjük, ha szimplán játszunk. Ezt tudjuk majd elkölteni új karakterekre! A másik a Zenny lesz, amely elnevezést a Capcom már használt már franchiseban is. Ez a prémium pénznem, amelyet pénzért vehetünk, hogy azonnal hozzáférhessünk a játék megjelenése után érkező tartalmakhoz. Nagyon bátor lépések, de mi üdvözlendőnek tartjuk. Csak egy bökkenő van: ugye nem száz órákat kell majd gründolni egy új karakterért…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu