Dark Souls 3 videók a PAX Primeról [VIDEO]

Ugye nem fogják évente kiadni a Dark Soulst a FromSoftwaresek? Remélhetőleg nem, mert a jövő év során megjelenő negyedik Souls játékban van potenciál, de ha túlzásba viszik a japán fejlesztők, akkor gyorsan ráunhatnak az emberek eme akció-RPG szériára.

Az mondjuk tény, hogy most nagyobb érdeklődés lehet a játék iránt – főleg úgy, ha sokan a Bloodborne révén ismerték meg a fejlesztőket a játékosok. Így azért nem is csoda, hogy a játék stílusában valamennyire érzékelhető lesz az idén tavasszal megjelent, hatalmas sikert aratott és talán a Tokyo Game Show során bejelentésre kerülő kiegészítőt kapó Bloodborne stílusa. A minőség viszont sajnos nem a legjobb, mivel kamerás felvételek ezek, de talán kárpótol minket az, hogy kapásból három videó is felkerült a YouTubera a Dark Souls 3-ból. A lényeg átjön: türelmesnek kell lenni, mivel az ellenfelek három, kettő, vagy akár egy találattal kifektetnek minket – jól időzített támadásokkal elérhető a győzelem, a mashelést pedig szinte azonnal bünteti a DS3, szóval maradjunk résen, amíg nincs lehetőségünk támadni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu