The Witcher 3: Hearts of Stone képcsokor

A CD Projekt RED májusban remek sikert aratott a The Witcher 3: Wild Hunttal, amely nemsokára meg is kapja az első kiegészítőjét, a Hearts of Stone-t. Ebből közzétettek egy halom képet, meg néhány oldal már írt róla előzetest: nem úgy tűnik, hogy egy teljes értékű kiegészítőnek nevezhetjük majd a Hearts of Stone-t.

Az fontos, hogy 30-as szinten legyen Geralt, hogy nekivághasson a tíz órás történetnek, amely ugyanazon a területen játszódik, mint az alapjáték, igaz, ritkábban látogatott környékekre fog az utunk vinni. Két főbb szereplő lesz, az egyikük egy visszatérő, a másikuk pedig egy halhatatlan. Romantikázás is lesz, szóval az alapjáték után újra kiélhetjük magunkat. Itt már ki is emelnénk, hogy a képek spoilerezhetnek, úgyhogy nem ajánlott a megtekintése mindenkinek!

14 Glyphword mellpáncélzathoz, 9 Runeword kardokhoz – például a páncélunkról lepattanhatnak a nyilak, egy másikuk automatikusan a Quent aktiválja, és akkor a Runewordökkel is bőven ki lehet alakítani egy új stratégiát Geralttal – az egyik Runeword például a könnyű páncélunkat nehezebbé teheti, ami elgondolkodtató lehet még a defenzív játékosoknak. Meg lehet-e szokni eme újításokat? Esélyes, hogy igen. Ezeket még a történet elején, egy side-quest során tudjuk majd előhozni. Másik újításként a d-pad fel és le gombjához hozzárendelhetünk egy-egy tárgyat az inventorynkból, így gyorsan belőhetünk csata közben egy potit.

Megjelenés október 13-án: digitálisan 8 angol font/10 euró, fizikai hordozón a Gwent kártyákkal pedig 20 – a Season Passal rendelkezők külön beszerezhetik a kártyákat a postaköltség áráért.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu