Just Cause 3: Nézzük meg Medicit [VIDEO]

Ugye nem feledkeztünk meg az Avalanche Studios másik készülőfélben levő játékáról? A Mad Max után most már gőzerővel dolgoznak a Just Cause 3-on, amely megjelenése már két hónapra sincsen, így most már mindent beleadnak a srácok a finomhangolásba. Addig is azért összehozták a fejlesztői naplósorozatunk harmadik részét, amely a Medici névre hallgató szigetet mutatja be – itt játszódik amúgy a Just Cause 3.

Több, mint ezer négyzetkilométernyi területet járhatunk be a franchise tradicionális főhősével, Ricoval – azért az nem kis időbe fog kerülni, hogy minden követ megmozgassunk majd! Szerencsére lesz változatosság is a fejlesztők szerint. Majd meglátjuk december elsején – ekkor érkezik a játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Day 1 Editiont megvásárlók/előrendelők között kisorsolhatnak akár egy szigetet is – úgyhogy a Square Enix marketingügyileg érdekes húzással lépett elő korábban…
Lehet, hogy eme játék lesz a decemberi hónap legkelendőbb játéka?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu