Just Cause 3: 360 fokos videó [VIDEO]

Elég merész videót hozott össze a Square Enix és az Avalanche Studios a kicsivel több, mint egy hónap múlva megjelenő Just Cause 3-nak. Amellett, hogy 4K felbontású lett a videó, emellett 360 fokos is, miközben egy szárnyasruhával a nyakukban bejárhatjuk Medici szigetét.

Ha már szárnyasruha (vagy ha esetleg zavaró lenne a lefordítása, wingsuit), az Rico birtokában lesz már a kezdetekkor, hogy könnyebben bejárható… vagy inkább berepülhető legyen az elég masszív sziget, amely talán egy remek nyílt világú sandbox-káoszt hozhat el számunkra. Főleg úgy, hogy mindig lesz a tarsolyunkban egy kis C4, úgyhogy robbanékonyak előnyben!

Persze a virtuális valóságba is beléphet a játékos, hiszen jött egy VR app is Androidra, amely segítségével eme videó is készült. Ismételten kreatív megoldással léptek elő a srácok, remélhetőleg maga a játék is ütni fog. A Mad Max nem alkotott maradandót szeptemberben, talán a Just Cause 3 fog. Megjelenés december elsején PlayStation 4re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu