PlayStation kártyák! Hogy micsoda?

A Sony kitalált egy új módot arra, hogy miként próbáljon még több profitot termelni a PlayStation ágazatán keresztül. Ezt már megtehette volna korábban is, kihasználván a gyűjtőgető ösztöneinket, ám mégsem hozták meg eme döntést egészen 2015 novemberéig.

PlayStation kártyákat fognak kiadni. Olyan gyűjtögethető valamiket, mint ami mondjuk a Dragon Ball Z kártyák voltak úgy 16-17 éve. Ez nem vicc – a fontosabb PlayStationhöz köthető játékok lesznek eme kártyákon, mint például a The Last Guardian, vagy a Star Wars Battlefront. Az első harmincöt kártyát a PlayStation Experience-en fogják elérhetővé tenni. Összesen hatvanhat lesz, a maradékot a ritkább kiadások fogják kitenni – a Sony szerint majdhogynem lehetetlen lesz mindegyiket összeszedni. Ez tudjuk jól, hogy mit jelent: vegyünk szépen sorjában minél több csomagot, amiből az lesz, hogy egy rakás kártyából egynél több lesz a birtokunkban.

Elég furcsa lépés a Sony részéről, de ha ezt szeretnék meglépni, hát tegyék… a PlayStation-fanok úgyis be fogják kajálni nagyobb mértékben.

Elég furcsa lépés a Sony részéről, de ha ezt szeretnék meglépni, hát tegyék... a PlayStation-fanok úgyis be fogják kajálni nagyobb mértékben.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu