Max Payne PlayStation 4-en is tiszteletét teszi?

A Rockstar úgy tűnik, hogy rágyúr az újrakiadásra. Most nem arra gondolunk, hogy a PS2-es Grand Theft Auto III/Vice City/San Andreas trió megjelent PS4-re emulált formában, illetve arra sem, hogy a San Andres PlayStation 3-ra is megjelent, hanem egy másik franchise közelít a PlayStation 4 felé.

Max Payne-ről van szó: a harmadik rész, amely PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re még 2012 májusában-júniusában jelent meg. Viszont az ESRB által bejegyzésra került a Max Payne név PlayStation 4-en. (Érdekesség, hogy Xbox One-on nem!) Ez nagy gyanúra adhat okot, hogy Max bácsi hamarosan újra tömni fogja magába a painkillereket, de immáron a kurrens generációs Sony konzolon.

Mi viszont csak csalódottan konstatáljuk, hogy egyre többen és többen ugranak bele ebbe a medencébe, amelyben azon kiadókat látjuk, akik az előző generáció játékait minimális frissítéssel újra kiadják alig néhány évvel később. Persze, ez jó azoknak, akiknek a PS4 az első konzoljuk és nincs valami korrekt PC a közelben, de attól még tény: egy három/négy éves játék kerülhet hamarosan újra kiadásra… vagy ha az első két rész valamelyikét adják ki, amelyet még a Remedy fejlesztett, akkor a PS2-es játékok kínálata fog bővülni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu