Márciusban érkezhet az első Assassin’s Creed film előzetes?

A tegnapi napon az Assassin’s Creedfilm hivatalos Twitter profilja közzétett egy képet. Ezen Alan Rikkin, az Abstergo vezérigazgatójának a névjegykártyáját látjuk – ez a cég a filmmel szorosan összeköthető.

Van egy másik érdekesség is, ugyanis december huszonegyedike Desmond Miles személyéhez is köthető (ám ezt nem írnánk le, hogy miért – az AC III-ban van erről szó). De összpontosítsunk erre a névjegykártyára…

Ezen ugyanis ott van két telefonszám. Ha ezek valamelyikét felhívjuk, egy hangüzenetet hallunk. amelyben Rikkin közli velünk, hogy 2016. március huszonötödikéig nem lesz elérhető és limitált internethozzáférése lesz addig is. (Az email-cím hasonló választ ad, mint amit a telefonszám.) Az Abstergonak egy weboldala is lett eközben, amely eléggé minimalisztikus, de érdekes módon a helyszínek mintha az AC játékokból származnának. Az Abstergo a játékban az Animus gépezetet hozta létre.
Gyanús nekünk az a dátum – lehetséges, hogy ekkor érkezik az első Assassin’s Creed filmtrailer?

ps4pro-AC-e-mail

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu