Shadow of the Beast: Jobban csúszik [VIDEO]

Az eredetileg 1989-ben megjelent Shadow of the Beast egy nagyszerű oldalnézetes játék volt remek grafikával és egy kitűnő soundtrackkel, amelyet David Whittaker komponált. A Reflections játéka újjáéled a PlayStation 4-en, igaz, hozzá kell tennünk, hogy a 2013-as Gamescom óta – ekkor jelentették ugyanis be – eltelt már nem kevés idő! Azóta kitűztek egy megjelenési dátumot, de ezt nem fogja a Heavy Spectrum Entertainment Labs tartani.

Eddig január huszonhatodikára tervezték a PS4-exkluzív remake megjelenését, de ezt hátrébb tolták március másodikára. Eh, ha már két és fél év eltelt a bejelentés óta, ezt már talán ki lehet bírni. Még 2014 tavaszán mondta Matt Birch (a HSEL vezérigazgatója), hogy a művészeti irányzat és az audió egyaránt nagyon fontos számukra, így nem akarnak ezekkel csalódást okozni.

Emlékeztetőképp íme a tavalyi E3-on bemutatott játékmenet-videó. Elég brutális, bár Aarbron – a főhős – QTE-sedett a modernizált változatban. Talán nem fogja pont ez lehúzni a játékélményt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu