PS4-tokok: Exkluzív! Csak nálunk! (Meg majd később másra is talán!)

A Sony egy új stratégiát választ arra, hogy kifejezze, hogy a PlayStation 4-re megjelenő játékoknál ki tudja fejezni az exkluzivitást bármilyen formában. Ezzel kapcsolatban a japánok háromféleképpen fogják feltünteni a dobozokon, hogy milyen módon is tekinthető a kezünkben tartott játék exkluzívnak.

Exkluzív, first-party (belsős) fejlesztés

Ideiglenes exkluzivitás (először PS4-re, aztán később Xbox One-ra és/vagy PC-re)

Konzol-exkluzív (tehát PS4 mellett PC-re is érkezik)

A helyzet ezzel az, hogy ezt a Sony még nem is jelentette be, mivel ez is egy szivárgásnak köszönhetően tudódott ki, ugyanis a Street Fighter V dobozának jobb felső sarkában ott tetszeleg a PS4 konzolexkluzív logó.

Bár ez főleg a játékokban nem jártas PS4-tulajoknak és ajándékot vásárló hölgyeknek/uraknak jöhet kifejezetten jól, ez egy cseppet érdekes marketing ahhoz, hogy sugallják nekünk: igen, csak itt, csak nálunk, először csak nálunk.

Ezt abból a szemszögből meg lehet védeni, hogy a PS4-ből úgy laza 36 milliót adtak el az utóbbi durván két és negyed évben, miközben a videojátékok is popularizálódnak. Amúgy pedig ehh…

ps4pro-PS4-tokok

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu