Az angolai gerillatábornok gyerekei is perlik az Activisiont a COD: Black Ops II miatt!

Már megint ott tartunk, hogy egy nevesebb illető (vagy annak leszármazottjai) perlik az Activisiont a Call of Duty miatt. Legutóbb erre két éve volt példa, ugyanis 2014-ben Manuel Noriega, Panama ex-diktárora – aki amúgy börtönben ül… – perelte a Black Ops II-ben feltűnt szereplő miatt. Most is a Black Ops II hozta elő egyesekből a perelhetnéket. Dejavu…

Most Jonas Savimbivel kapcsolatban perlik az Activisiont Savimbi leszármazottjai. Savimbi az angolai polgárháború egyik főszereplője volt (nem is beszélve a hidegháborús szerepéről), ugyanis a Nemzeti Egység A Teljes Felszabadításért (UNITA) névre hallgató politikai párt, később pedig gerillamozgalom vezetője volt egészen haláláig, ugyanis 2002-ben a kormányhadsereg megölte, utána pedig rögtön békemegállapodásról volt szó. Most Savimbi gyermekei perlik az Actit, ugyanis a Black Ops II-ban egy barbár karakternek tüntetik fel szerintük, megemlítvén azt, hogy „mindenkit meg fog ölni” – ez pedig a valós személyiségével nem összeegyeztethető.

Ez szerintünk nem más, mint újabb reklám a novemberben megjelent játék irányába, mert Noriega perlése sem jutott semmire és biztos, hogy a Savimbi-ügy is hasonló sorsra jut.

Ez szerintünk nem más, mint újabb reklám a novemberben megjelent játék irányába, mert Noriega perlése sem jutott semmire és biztos, hogy a Savimbi-ügy is hasonló sorsra jut.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu