Nagyon büntet az Uncharted 4 témájú limitált kék PS4! [VIDEO]

Sic Parvis Magna, azaz apróságból születnek a nagy dolgok. Az Uncharted 4: A Thief’s End is meg nem lepő módon kapni fog egy limitált bundle kiadást és ez a latin közmondás is a PlayStation 4-re fog kerülni. Ezt amúgy Nathan Drake gyűrűjén láthatjuk a játékban.

A 400 dollárba (és talán euróba, ugyanis az európai árat nem erősítették meg) kerülő limitált kiadásban a PlayStation 4 egy baráti kék színt kap egy Drake festéssel, ráadásul a DualShock 4 is hasonló árnyalatban érkezik. A csomagban persze az 1 TB-s PS4 mellett a játékot is megtalálhatjuk lemezes formában.

Az amerikai PS Blog szerint az előrendelők Uncharted: Drake’s Fortune ruházatot, arany fegyverskint és Uncharted pontokat kapnak a multiplayerhez. Ezeken felül a wireless headsetből is érkezik egy limitált kiadás hasonló színnel. Ez márciustól lesz elérhető 100 dolláros áron – ehhez lesz egy Uncharted 4 mód is a Headset Companion Appban.

Egyáltalán lehet még követni az április végén érkező Uncharted 4 limitált kiadásait?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu