Deep Down: A Capcomnak sietnie kell

Emlékszünk még a Deep Down-ra? Ezt a Capcom-projektet még 2013-ban, a PlayStation 4 leleplezésekor mutatták be. Ez lett volna az első játék, amely a Panta Rhei névre hallgató engine-t használná. De mi történt azóta a Deep Down-nal?

A Capcom a tavalyi év során gyanúsan hallgatott, miután 2014 decemberében néhány képet közöltek a játékból. 2015-ben inkább a Street Fighter V-re gyúrtak rá. A Capcom most már negyedszer újította meg a Deep Down elnevezést az USPTO-nál, hogy az USA-ban levédve legyen az elnevezés. Egy kis jogi magyarázat jön. Eddig háromszor hosszabbították meg a Deep Down elnevezést. Öt a limit és egy hosszabbítás fél évig érvényes, így a jogok 2017 februárjában járnak le.

Ez azt jelenti, hogy ha egy éven belül nem jön ki ez az RPG, akkor elveszítik a védjegyet. Hacsak a Capcom nem gyúr rá a Street Fighter V után a Deep Down-ra, akkor ki fognak futni az időből. Még a végén ez lesz a cégnek a saját The Last Guardianja! Az óra ketyeg, Capcom

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu