Saját „érdekes” promós merchandise-jukat árulja a Daft Punk

SPOTIFY HÍREK – Elképzelted már valaha, hogy ugyanabban az űrjelmezben feszíts, mint amiben a Daft Punk srácai? Nem lenne túl praktikus a mindennapjaidat nézve, viszont egy darabkát most kaphatsz a tortából. A Daft Punk bemutatta vadonatúj termékét.

Közel három éve már, hogy a banda kiadta a negyedik stúdió albumát, viszont egyelőre még csak szót ejteni is bűn az ötödikről. Viszont. A Daft Punk csapata nem arról híres, hogy hagynák a népszerűségüket sokáig zuhanni. Mint brandtől, sokat tanulhatnának a csapattól a nagyok is, ugyanis mindahányszor elkezd lekerülni róluk a figyelem, a francia duó azonnal kiad valamit a kezei közül, ami bebiztosítja őket egy jó időre.

Tavaly novemberben például elindították saját online áruházukat, amiben Daft Punk témájú cuccokat vásárolhatnak a rajongók. Jószerivel mindent megvásárolhatsz, amire csak kifért a duett neve, legyen az toll, ruhanemű, kiegészítő, amit csak el tudsz képzelni.

A legújabb termékek közé pedig már be is sorolták a „helmet rings”-t, ami egy remekül festő gyűrű, kizárólag a rajongók „köménymagjának”. A sportrajongók pedig a Daft Punk témájú gördeszkának kezdhetnek örülni, ugyanis végre az is megérkezett.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu