Snoop Dogg vezetésével jön a KDAY Krush Groove!

SPOTIFY HÍREK – Snoop Dogg-ot választották meg, hogy vezényletével folyjon le, a KDAY Los Angeles’ Krush Groove koncert. A hetedik alkalommal megrendezett esemény a The Forum elnevezésű helyszínen lesz megrendezve Inglewood-ban, Kalifornia államban április 24-én. A rendezvényen fellépők között ott lesznek Too $hort, Warren G és Mack 10. Snoop Dogg is készül egy kis meglepetéssel az idei díjátadóra, aminek előző évben Ice T lett a kiválasztottja.

A bejelentés során Adrian Scott a KDAY VP rádió szóvivője elmondta, hogy ez az év több szempontból is különlegesnek mondható a rendezvény történetében. Sikerült ugyanis a West Coast hip-hop legnagyobb innovátorait, legtehetségesebb képviselőit fogják díjazni. Elmondta azt is, hogy a KDAY volt az első olyan rádióadó a helyiek számára, ami támogató kezet nyújtott a West Coast hip-hop előadók számára, és továbbra is ez a legfontosabb céljuk.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu