Megérkeztek az újrahangolt The Beatles lemezek

SPOTIFY HÍREK – Április 4.-én, 12:01-kor, a The Beatles zenekar régóta várt antológiája, (legalábbis az első 3 lemez) világszerte elérhetővé vált streamelésre.

A dalok jó része az 1995-ben és 96-ban kiadott két lemezről való, de ezek mellett olyanokat is találunk, amik végül nem élték meg a kiadatást, vagy ismertebb dalok alternatív verzióit. A „Free as a Bird” és „Real Love” kislemezek, az első és a második antológiában találhatók, ezeket még 1995-ben George Harrison, Paul McCartney és Ringo Starr készítették el, John Lennon 1977-es demoi alapján.

Az újramunkált Antology lemezeken a munkálatokat az Abbey Road Studios végezte, ugyanaz a csapat, akik a The Beatles’ Grammy díjas 2009-es albumának a háttérmunkálatait irányította. A lemezek ugyanazzal az artwork-el kerülnek kiadásra, amikkel eredetileg, ezeket Klaus Voormann készítette.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu