Maluma halott, és élvezi

SPOTIFY HÍREK – A kolumbiai énekes, Maluma ismételten halálhírével kényszerült szembesülni az interneten. Hogy megcáfolja a hamis híradásokat, Maluma egy videóval üzent a rajongóinak, amiben azt mondta: „Élek, és boldogabb vagyok, mint valaha!” Elmondta, hogy a hónapban ez már az ötödik alkalom, hogy a sajtó „megöli” őt, viszont csak most érkezett meg Bogotába, és még soha nem volt annyira boldog, mint most. „Ne higgyetek el semmit, életben vagyok!” – mondta lezárásképpen.

A pletyka március harmincadikán indult el az interneten, mikor egy bulvár-weboldaltól felhívták a CNN-t, hogy értesítse a médiumot arról, hogy a neves kolumbiai énekes egy autóbalesetben elhunyt. A forrás arról tájékoztatta a CNN-t, hogy a baleset egy koncert után történt Mexikóban, Zacatecas városában. Valójában viszont Maluma éppen Los Angeles-ben tartózkodott, ahol a legújabb videóklipjét, az „El Perdedor”-t forgatták le, mielőtt az énekes a Mexikóban és Guatemala-ban megkezdte volna előjegyzett koncertjeit. A dal Maluma új albumával fog megérkezni, a Pretty Boy, Dirty Boy-al.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu