A Honda Civic Future Now turné két sztárja bemutatkozott

SPOTIFY HÍREK – A Honda Civic 15 éves fennállását megünnepelve, 2016-ban újra útjának indul a brand turnéja, amit ezúttal két, különleges vendég fog kísérni az útján. A különleges megtiszteltetést ezúttal Demi Lovato és Nick Jonas kaptak, akik az eseménysorozat során 37 várost látogatnak meg az Egyesült Államokban, kezdve a június 24-ei Miamiban rendezett rendezvénnyel. További megállók lesznek még: New York, Los Angeles, Chicago, Las Vegas, Seattle és Nashville.

Minden rendezvényen a VIP jegy tulajdonosok lehetőséget kapnak egy privát találkozóra Lovato-val és Jonas-al. Az indulástól egészen 2017 februárjáig a programok akármelyikén résztvevőknek lehetőségük van részt venni egy sorsoláson, aminek kapcsán a vállalat kisorsol egy 2016-os Honda Civic sedan-t, aminek a designját Demi Lovato készíti el, és egy Honda Grom motorbiciklit, aminek a külcsínyéért Nick Jonas felelt. A finálé és a győztes kihirdetése Los Angeles-ben történik majd, szeptember 17-én.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu