Call of Duty Black Ops III: vadonatúj videón az új zombis DLC! [VIDEO]

Figyelem! Ingyenes a hétvégén az Awakening DLC PS4-en! Dupla XP-t és dupla fegyver XP-t mindenkinek!

Zetsubou No Shima. Nem, nem japán nyelvlecke következik, hanem ezt a címet kapta a tavaly novemberben megjelent Black Ops III következő zombis része. Dempsey, Nikolai, Richtofen (ez nem valami gyógyszer elnevezése?) és Takeo felfedez egy szigeten egy titkos biológiai kísérletekre szánt laboratóriumot.

A Zetsubou No Shima része lesz az Eclipse névre hallgató DLC-nek, amely PlayStation 4-re jön először április tizenkilencedikén, a hagyományokat követve pedig úgy május közepén érkezne a PC-s és Xbox One-os kiadás. A 15 dolláros (~4300 forintos) DLC-t önállóan is megvehetjük, vagy akár az 50 dolláros (~14000 forint) Season Pass részeként is lecsaphatunk rá. Ebben a pakkban is lesz egy korábbi pálya újragondolása, hiszen ezúttal a World at Warban látott Bonzai támad fel hamvaiból Verge néven.

Eközben pedig várjuk, hogy az Activision és az Infinity Ward végre terítsen az idei résszel – tényleg átmegyünk sci-fibe az év végén?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu