Íme a Transistor fejlesztőinek új játéka! [VIDEO]

A SuperGiant Games újra lecsap – a tipikus ritkán, de nagyot szóló fejlesztői megközelítés ezúttal is sikeres lehet. A Bastion és a Transistor után itt a Pyre, amely PlayStation 4-re és PC-re készül már jó ideje!

A Pyre megőrzi azt a klasszikus stílust, miszerint a jó atmoszféra és elmesélés párosa nagy hangsúlyt kap. Ezek tették a Transistort is remek játékká. A játékmenetben pedig egy csapatban vándorolunk itt-ott döntéseket hozva, miközben azért az akciódús csaták is figyelemre méltóak lehetnek. Van egy kis JPRG-beütése is, miközben egy vödör misztikummal le van öntve. Érdekes kombináció, az tagadhatatlan…

A képek és a videók alapján ki lehet jelenteni, hogy a SuperGiant megint belenyúlhat a tutiba 2017-ben, hiszen a jövő évet tűzték ki a megjelenésnek. (Egy napon jön a PS4-es és PC-s kiadás!) A videót érdemes meglesni, pontosan azt hozza, amit a fejlesztőktől megszokhattunk. Vajon vár-e rájuk siker a Transistoron túl?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu