Call of Duty 4: Ennyit szépült kilenc év után! [VIDEO]

2007-ben indult meg komolyabban a Call of Duty szekere, ugyanis a Modern Warfare volt az első felvonás, ami ugyanaz volt konzolokon és PC-n (most nem a Wii-re gondolunk, hanem a PS3/X360 párosra). Nos, a pletykák igazak voltak.

Igen, Infinite Warfare az új CoD rész címe és igen, november negyedikén érkezik. Igen, lesz Call of Duty Modern Warfare Remastered is. A csavar sajnos az, hogy különállóan nem lehet megvenni a játékot, így az, aki szeretne PS4-en, vagy X1-en Modern Warfare-zni, bizony a Legacy Editiontől felfelé van csak esélye erre. 80 amerikai dollár, 80 euró, szóval úgy 24-25 ezer forintba fog fájni Pannónia földén a játék megszerzése.

Ha összehasonlítjuk az Infinity Ward által fejlesztett 2007-es eredetit és a Raven Software 2016-os modernizált adaptációját (igaz, ennek is az IW lesz a felügyelője!), van különbség bőven, már-már inkább remake-nek tűnik a modern Modern Warfare (nem, nem hagyhattuk ki a szóviccet), mint csak egy portnak jelen pillanatban.

Megjelenés tehát november negyedikén, pénztárcákat elő!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu