Feltűnően hasonlít a fiatal Sean Youngra a most verbuvált új Blade Runner 2 színésznő!

MOZI HÍREK – Bár a finom és hideg svájci szépség, Carla Juri szerepéről még semmit sem tudni, megfigyelhető a jelentős hasonlóság Sean Young, az eredeti film android főszereplőnője és közte.

A borzas hajviseletet gyakran hordó fiatal hölgy és az első Blade Runnerben szereplő Sean Young közötti feltűnő hasonlóság annál a híres jelenetnél tűnik fel igazán, amikor Sean Young kioldja a haját, miközben Harrison Ford bewhiskeyzve hortyog nem messze tőle.

Figyelem Blade Runner SPOILER következik!

Aki emlékszik a hollywoodi (nem rendezői vágású) Blade Runner befejezésére, annak akár logikus is lehet, hogy a „fiatal” Rachel (Sean Young 1982-ben és talán Carla Juri 2017-ben) és az öreg Rick Deckard (Harrison Ford) egy filmben szerepeljenek! Mivel a film legutolsó jelenetében (melyet a rendezői vágásból később Ridley Scott kivágott) Decard narrációjában azt hallhatjuk, hogy Rachel örökké él, tehát ő egy olyan android, akibe nincs olyan élettartalmi gát beépítve, mint a film többi szintetikus szereplőjébe.

Mivel az eredeti film szerint viszont Rick Decard ember (a későbbi rendezői vágás egy jelenetben utalt rá, hogy nem az), továbbá ugye az öreg Harrison Ford szerepel a folytatásban, így logikus is lehet, hogy ily módon folytatódik Decard és Rachel története.

Persze ezek mindössze csak találgatások, ami biztos, az az, hogy a vagány svájci színésznő, Carla Juri szerepet kapott a filmben Ryan Gosling és Harrison Ford társaságában. A harmincegy éves színésznő egyébként iskolás évei alatt versenyszerűen jégkorongozott.

A magyar mozikba eddig egyetlen filmje került el, a Nedves tájak, ami egy eléggé zűrös „erotikus” filmje volt a hölgynek.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu