A Sony lábon lőtte magát a törölt Santa Monica játékkal?

A Sony Santa Monica stúdiójából származik a God of War sorozat is, de lett volna egy másik játék, amit a Sony hirtelen törölt. Ezzel kapcsolatban derültek ki új részletek – talán még az is, hogy miért került hirtelen a kukába az egész!

A NerdLeaks, akiktől ugye már hallottuk a God of War IV és a Sucker Punch Pókember PS4 pletykákat, újra megszellőztetett információkat. Szerintük a Santa Monica játéka a jövőben játszódott volna egy különös bolygón fura lényekkel és dinoszauruszokkal. A projekt érdekes lett volna a NerdLeaks szerint – „kár érte!”. Ismerős a jellemzés?

Ez a definíció ugyanis nagy mértékben hajaz a Guerrilla Gamesnél készülő Horizon: Zero Dawn-ra (amely vagy idén, vagy jövőre jön – még nem tudni pontosan). Valószínű, hogy ezért döntött a Sony úgy, hogy inkább dolgozzanak a God of War IV-en, amit a pletykák szerint az E3-on be is mutathatnak.

Nemsokára megtudjuk, de a NerdLeaks három pletykájából kettőt így össze is köthetünk, ami már felettébb gyanús.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu