Kill Strain: emberek a mutánsok ellen egy INGYENES PS4 játékban! [VIDEO]

A Sony San Diego, akik eddig többnyire az MLB baseballjátékokat fejlesztették, most „shooterfába” vágták a fejszéjüket.
A Kill Strain még a 2014-es PlayStation Experience-en került bejelentésre. A PS4-exkluzív játék ennyit ígér: „zsoldosok a zsoldosok és a mutánsok ellen”. Most már tudjuk, hogy mikortól is válik mindenkinek elérhetővé: július tizenkilencedikén jön a free-to-play játék, amit a Sony nem szeretne pay-to-winné tenni; a PlayStation Plus előfizetők pedig egy héttel hamarabb, tizenkettedikétől állhatnak neki az öldöklésnek. Egy Limited Access béta is még futni fog a start előtt, ez június huszonkilencedikétől július harmadikáig fog zajlani.

A játékban két zsoldoscsapat (csapatonként négyen) és egy mutáns brigád (1, vagy 2 játékos) eshet egymásnak – így a játékosokon múlik, hogy inkább ideiglenesen tűzszünetet kötve kifektetik a mutánsokat, vagy inkább mindenki mindenki ellent játszanak. A mutánsok megfertőzhetik az embereket, úgyhogy ez egy újabb csavar a játékmenetben.

Az MLB után ezt a játékot látni a SIE San Diegótól felüdülés! Aki pedig végigolvasta a hírt, annak jutalom jár: a bétához majd hozzá lehet férni az alábbi kóddal: R5JH-QHNR-PA2G

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu