Megvan a Dungeons & Dragons főszereplője!

MOZI HÍREK – A Warner kezében van a Dungeons & Dragons filmesítési joga és most úgy döntöttek, hogy egy rebootot készítenek. Az első mozifilm eléggé gyengén muzsikált – mind a kritikusok, mind a nézők körében.

Rendezőt már találtak a filmhez: Rob Letterman pár hónappal ezelőtt kapta meg a pozíciót és most kiderült az is, hogy a stúdió kire gondolt főszereplőként. Ansel Elgort, a Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars) és A beavatott (The Divergent) soroztatok szereplője lehet a sztár a D&D filmben.

Az odáig rendben van, hogy új franchise-ra vágynak a hollywoodi filmmogulok, de még egy ilyen színvonaltalan bukást, mint amilyen az előző rész volt, senki sem szeretne.

Éppen ezért David Leslie Johnsont, a nemrég sikert aratott Démonok között 2 (The Conjuring 2)  című horrorfilm írója dolgozott a forgatókönyvön. A pletykák szerint a történet egy harcosról és mesebeli lényekből álló csapatáról szól, akik szeretnének felkutatni valamiféle legendás kincset.

Érdekesség, hogy Vin Diesel is jelezte, hogy boldogan bevállalna egy szerepet, mivel két évtizede már, hogy a játék rajongója.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu