Forogatják már az Annabelle 2-őt! Visszatér a gyilkos baba!

MOZI HÍREK – Megkezdték az Annabelle 2 forgatásait Los Angelesben, és már jó pár képet máris közöltek a forgatás helyszínéről. Az Annabelle című „babás” horrorfilm sikere után nem is csoda, hogy a New Line Cinema újabb filmet készíttet. A Démonok között mindkét részében meg is jelent a gyilkos baba, melynek története 2014-ben csupán 6,5 millió dolláros költségvetésből készült, világszert 257 millió dollárt termelt a stúdiónak és a producereknek. Ki mondana hát nemet egy második részre?

Az Annabelle teljes költségvetését egyelőre verték nagydobra, de 15-25 milliós árcédulát rebesgetnek a hozzáértők, ami persze manapság elég bagatell összegnek számít, különösen, ha majd a többszörösét hozza majd vissza.

Az Annabelle 2-őt is Gary Dauberman forgatókönyve alapján készítik viszont ezúttal David F. Sandberg rendezi majd a horrorfilmet. A szereposztás is ígéretes, hiszen Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Anne Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee, Anthony LaPaglia, Miranda Otto és az első nagyjátékfilmjében szerepet kapó Tayler Buck neve szerepel a stáblistán.

Az Annabelle 2-ben egyébként nagyon bízhatnak a készítők, a Warner Bros. égisze alatt futó produkció 2017. május 19-én debütál, ezen a napon mutatkozik majd be a Baywatch is.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu