King Kong Barcelonában

MOZI HÍREK – Most jó Barcelonában lenni. A CineEurope a mozis szakma nagy találkozója, ahol – szigorúan őrzött mozitermekben – az Európából összegyűlt szakmabeliek részleteket láthatnak elkészült, de még be nem mutatott, vagy éppen most készülő filmekből, és maguktól az alkotóktól hallhatják a terveiket. És persze minden sztár és minden rendező igyekszik nagyobbat mondani az előzőnél.

A legnagyobbat Jordon Vogt-Roberts mondta idén. A rendező a Kong: Koponya sziget (Kong: Skull Island, hazai bemutató: 2017 tavasza) forgatásán dolgozik egy elképesztő csapattal, melynek tagja Tom Hiddleston, Toby Kebbell, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly és Thomas Mann is.

A Hollywood Reporter szerint a rendező nem fecsérelte az időt szerénykedésre.

–  Ez lesz minden idők legnagyobb King Kong-ja – mondta. – A mi majmunk nem 10 vagy 30 láb, hanem 100 láb magas.

Ami azt jelenti, hogy egy több mint 30 méteres fenevaddal találja majd szembe magát a Koponya szigetre merészkedő expedíció… de a többi részlet egyelőre szigorúan a barcelonai zárt ajtók mögött maradt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu