The Last Guardian: A főhős irányítását még finomhangolják!

A The Guardiannek adott interjújában Fumito Ueda, az ICO, a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian kiötlője pár új részletet közölt az évek óta várt (és azóta platformot váltott) The Last Guardianről.

Ueda szerint Trico viselkedését még ki kell egyensúlyozniuk. „Hogy őszinte legyek, még mindig Trico irányítását finomhangoljuk. Két véglet van – ha teljesen irányítani tudod a karaktert, akkor mi értelme az egésznek? Egy háziállat lesz. A másik véglet pedig az, hogy ha egyáltalán nem tudod irányítani, csak egy zavaró tényező lesz, egy akadály. Még keressük az egyensúlyt.”

Ueda arról is beszélt, hogy miért hagyta ott a Sony-t. „Sokat kell tanulni – nehéz elmagyarázni ezt szavakkal most, de mégis… az életben mindig vannak olyan dolgok, amelyek könnyen egymáshoz kapcsolódnak, és olyanok is, amik nem. Több módon is ráilleszthető ez a kijelentés arra, amit az utóbbi években csináltunk.”

Remélhetőleg Trico, a hatalmas állat remek egyensúllyal érkezik október huszonötödikén – ezen a napon toppan be a várva várt PS4-exkluzív, a The Last Guardian.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu