Menu

Végre megtudtuk, mikor jön a Tomb Raider reboot film!

MOZI HÍREK – A Warner végre-valahára eldöntötte, hogy pontosan mikorra akarja a mozikban kihozni a Tomb Raider reboot filmet. Hivatalosan is bejelentették, hogy az Alicia Vikander főszereplésével készülő film 2018. március 16-án kerülhet az óriási vásznokra. Jelenleg egyébként más filmes bemutató nincs ebben az időpontban, legfeljebb egy héttel előtte moziba kerülő Rontó Ralph 2-őt (Wreck it Ralph 2) érdemes megemlíteni, azonban nem valószínű, hogy a Tomb Raider film bevételeit ez csökkentené.

A kamera mögé Roar Uthaug norvég rendező áll majd a forgatáson, a forgatókönyvet pedig Geneva Robertson-Dworet, a Transformers: The Last Knight írónője tollából származik.

A stúdió egyébként eredetileg a Villámot (The Flash) akarta 2018. március 18-án bemutatni, de végül a Croft-mozi mellett döntöttek.

Érdekesség, hogy már 2009-ben kiderült, hogy a Warner dolgozik egy az újabb változaton. Pletyka szinten akkor még Megan Fox merült fel főszereplőként. Két évvel később jött a hír, hogy eredettörténetre számíthatunk, habár a szkript pár átíráson átment, de ez a terv továbbra is megmaradt. Sokak szerint egyébként a film nagyjából a 2013-as játék sztoriját dolgozza fel, vagy legalábbis sokat merít belőle, de erről egyelőre még nincs biztos információ.

A Warner egyébként méltán számíthat rá, hogy a Tomb Raider költségei busásan megtérülnek, elvégre a legelső Angelina Jolie-féle 2001-es film a maga 131 millió dolláros bevételével nagyon sokáig tartotta előkelő első helyét, mint minden idők legsikeresebb játékadaptációja – ezt csak a 2010-es Prince of Persia The Sands of Time adaptációja tudta megtörni a maga 336 milliós bevételével.

A videójátékos adaptációk egyébként mostanában igencsak megszaporodtak, hiszen nemrég láthattuk a Warcraftot,  novemberben pedig érkezik az Assassin’s Creed.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/