Visszatér egy rég elfeledett sztár a nyolcvanéves Woody Allen következő filmjében

MOZI HÍREK – Idős kora ellenére sem lett kevésbé termékeny Woody Allen: rövidesen bemutatják legújabb alkotását, mindeközben ő már túl van egy sorozat elkészítésén, és még csak most kezdi forgatni következő, negyvennyolcadik filmjét.

Woody Allen szokásához híven hallgat filmjéről, mint a sír, mindössze annyit volt hajlandó elárulni, hogy ezt a filmet is ő írja és ő is rendezi, illetve Letty Aronson és Edward Walson producerekkel közösen ősszel kezdi majd a forgatást. Az már korábban lehetett tudni, hogy a főszerepet Kate Winslet szakította le, aki eddigi huszonöt éves pályafutása alatt még egyszer sem dolgozott együtt Woody Allennel.

A Deadline azonban most újabb információról rántotta le a leplet az egyelőre cím nélküli, az ötvenes évekbeli New Yorkban játszódó és forgatandó projektről: úgy tudni, hogy James Belushi lesz Winslet társa a filmben. Belushi utoljára 2010-ben szerepelt fontosabb filmben, Roman Polanski A szellemírójában, de szerepel majd a Twin Peaks folytatásában is.

A színésznek egyébként sokat adhat ez a Woody Allen filmbéli szerep, lévén komoly sikere igazából csak egyszer volt: 1989-ben, a Kutyám, Jerry Lee főszereplőjeként.

Woody Allen legutóbbi filmjét: a Café Society-t Kristen Stewart, Blake Lively, Jesse Eisenberg, Steve Carell és Parker Posey főszereplésével, idén, Cannes-ban mutatták be.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu