Kiszivárgott a Rise of the Tomb Raider PlayStation 4 portjának pontos megjelenési dátuma?

Az olasz GameStop (talán direkt?) szépet bakizott Lara Croft kisasszony PS4-es portjával, mert felbukkant egy megjelenési nap. Ez a dátum a NeoGAF fórumon tűnt fel.

Ugye a Rise of the Tomb Raider egy Microsoft-exkluzivitási szerződés alatt áll: először X1-re, majd PC-re is kijött a játék, ám a Sony konzoljának úgy egy évet kellene várnia, hogy arra is elérhető legyen. Ha hihetünk a hirdetésnek, illetve az adatbázisban feltüntetett dátumnak egyaránt, akkor október tizenegyedikén érkezne a Rise of the Tomb Raider PlayStation 4-re. Ez egy keddi nap, Észak-Amerikában meg kedden szokás a legtöbb játékot kiadni, szóval nem tűnik hülyeségnek az olasz GameStop információja.

Ne vegyük még komolyan a dátumot, ugyanis a Square Enix (a kiadó) még nem erősítette meg, hogy tényleg akkor érkezne Lara újabb kalandja a Sony platformjára. Kicsit meredek, hogy 71 euróba, azaz kb. 23 ezer forintba kerülne ott a játék, nem?

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu