Meglepetés! Mégsem bukás a csajos Ghostbusters film!

MOZI HÍREK – Mindenki arra számított, hogy a lőtéri kutyát sem érdekli majd az új Szellemirtók film, miután igazi gyűlölethullám kísérte végig. Bizony, a film nagyon sok utálatot kapott az eltelt hónapok során. A régi sorozat rajongói gyűlölték a posztereket, az előzeteseket, és a képeket egyaránt. Nem létezik olyan, filmtrailer amely a Youtube-on ennél nagyobb arányú dislike-ot kapott volna. Ugyanakkor valamilyen szinten a rossz reklám is reklám.

És hiába lett volna logikus, hogy a senkit sem fog érdekelni az újabb verzió, az előrejelzések azt mutatták, hogy egész korrekt nyitány várható. 46 millió dollárt hozott a produkció, szóval bárki összetenné a két kacsóját, ha ilyen negatív hozzáállással ekkora bevételt tudna termelni filmje. Persze mindez nem jelenti azt, hogy végül profitot is termel majd a film, viszont elismerésre méltó ez az összeg.

Pozitívum még, hogy a kritikusok sem döngölték a földbe Paul Feig rendezését: Metacritic-en 60% átlagot kapott, ami egész korrekt, illetve a Rottentomatoes 73-os átlaga már jó filmkritikák összességéről tanúskodik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu