Hivatalos: A Rise of the Tomb Raider tovább bővül PlayStation 4-en! [VIDEO]

Kibújt a Lara a zsákból: a szivárgás után a Square Enix és a Sony inkább bejelentette, hogy mikor jön a Rise of the Tomb Raider PlayStation 4-re.

Az olasz Gamestop jól tudta: a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration tényleg október 11-én jön. (Picit ferdít a kijelentés, mert PlayStationre november 14-én jött ki ’96-ban az első Tomb Raider, a SEGA Saturn pedig október 25-én kapta meg a játékot. Mindegy, haladjunk.)

A játék nem csak egy szimpla portot kap, hanem bővülni fog, hiszen például egy új chapter, a Blood Ties a Croft-kastély felfedezésével, a Lara’s Nightmare pedig a kastély élőhalottaktól való megvédésével vár bennünket. Ez még nem minden, ugyanis a Croft-kastély VR-támogatással is jön: így van, a Blood Ties PlayStation VR-rel is játszható lesz.

Az Endurance mód online kooperatív lehetőséggel bővül, a kampány egy Extreme Survivor nehézségi szintet kap, Lara új felszerelést is magára ölthet (ezen a fegyvere a Tomb Raider III-ból származik), de öt retró modell is átveheti a modern Lara helyét. Természetesen az összes DLC, kosztüm, kártya, és fegyver is a pakk része lesz. Lesz egy limitált kiadás is, ami a csomagolásán kívül azért egy művészi könyvet is tartalmazni fog.

De a dobozkép… csak szerintünk hasonlít az Uncharted: The Nathan Drake Collection képére? Neil Druckmann, az Uncharted 4 kreatív rendezője és társírója ezt írta Twitteren: „Először Melania Trump (itt arra gondolt, hogy Michelle Obama szövegét mintha lemásolta volna beszédében a demokrata elnökjelölt felesége – a szerk.), aztán ez. (Izgatott vagyok, hogy a Rise-zal játsszak a PS4-emen)” No igen, szerinte is hasonló a két dobozkép…

De egy a lényeg: Lara jön, lát, és bővül a Sony pályáján.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu