Megtudtuk, ki lesz a Pókember: Hazatérés főgonosza és melyik színész alakítja!

MOZI HÍREK – Itt az első hivatalos információ és rajzolt artwork arról, hogy ki ellen harcol majd a Tom Holland által megformált Spider-Man! Most végre nem csak pletykákat hallunk róla, hanem a Comic-Conon hivatalossá is vált.

A Pókember: Hazatérésről egyébként már sok mindent láttunk: forgatási felvételeket, láttuk a szereplők egy részét, azt viszont még hivatalosan még nem erősítették meg, hogy a Tom Holland által megformált Spider-Man kivel is veszi fel a harcot. Ez a Comic-Conon végre megváltozott, lévén a sajtó láthatott egy előzetest, amely egyelőre még nem publikus és nem is szivárgott ki senkitől sem.

A traileren láthatta a közönség végre mozgásban is a szereplőket, illetve a végén feltűnő gonoszt is: Keselyűt. Az ex-Batman, Michael Keaton lesz Pókember ellenfele, akinél jobb választást el sem tudnánk képzelni!

A Pókember: Hazatérés stábját erősíti még a főszereplő Tom Holland és Michael Keaton mellett Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly, Bokeem Woodbine, illetve Marisa Tomei is, meg persze Robert Downey Jr. sem maradhat ki a mókából.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu