Miért „szomorú bohóc” Jared Leto az Öngyilkos osztag után?

MOZI HÍREK – Egy éven keresztül nyomatta a hype-ot a Warner és a sajtó, hogy Jared Leto milyen extrém módon lényegült majd át Jokerré a Suicide Squad forgatása közben. Még az is megpróbálták beadni, hogy a Mielőtt meghaltam című filmért Oscar-díjat nyert színész Joker-alakítása talán még Jack Nicholsonét és Heath Ledgerét is felülmúlja.

Aztán amikor a film a mozikba került, a nézők szomorúan szembesültek vele, hogy Joker szerepe valójában egészen minimális, és ráadásul még a történet szempontjából felesleges is, illetve, hogy a színész játéka legfeljebb a nagy átlagot súrolja. Hiába robbantott tehát kasszát a Suicide Squad, Jared Leto szája – mozibeli alteregójával szöges – ellentétben – most lefelé görbül.

Joker legújabb alakítója, Jared Leto több interjúban is szomorúan beszélt arról, hogy mennyire elképesztően keveset hagytak meg a karakteréből az Öngyilkos osztag mozikba került változatában. „Egyáltalán volt olyasmi, amit végül nem vágtak ki?! Olyan sok jelenetem hiányzik, hogy fel sem tudnám sorolni ezeket!” – panaszkodott a színész az IGN-nek adott interjújában.

Valóban: azt az elég idióta jelenetet leszámítva, amelyben Joker egy kis hancúrozásra felajánlja a barátnőjét, Harley Quinnt a Common által játszott agyontetovált és -piercingelt gengszternek, szinte nem is volt olyan szereplése Jokernek a filmben, amit már ne láthattunk volna már korábban valamelyik előzetesben (sőt, belekerültek olyan jokeres pillanatok az előzetesekben, amik a filmből hiányoztak).

A BBC Kermode and Mayo nevű podcastjében azt fájlalta Jared Leto, hogy egy alacsony korhatár-kategóriába (PG-13) erőltették be a Öngyilkos osztagot, pedig ő mindig is azt akarta, hogy egy merészebb film készüljön, sőt, ennek a vágyának még hangot is adott a forgatás kezdetén. Most arra tud gondolni, hogy az alacsony korhatár-besorolás miatt szűrhették meg az általa előadott őrületet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu