J.A. Bayona helyett David Fincher rendezhetné a Z világháború folytatását

MOZI HÍREK – Bár a Z világháború című zombiapokalipszist bemutató film kritikai sikert ugyan nem aratott, a bevételek szempontjából mégis 2013 egyik nagy meglepetéssikereként könyvelték el. A folytatás azonban valahogy mégsem akar összeállni. Mivel J.A. Bayona rendező Szólít a szörny című filmje elhúzódó munkálatai miatt kilépett, másikat kellett találni. Úgy volt, hogy a Paramount a filmet 2017 nyarán küldi a mozikba, de ebből már egyértelmű, hogy nem lesz semmi, ezért a főszereplő, Brad Pitt vette a kezébe a dolgok irányítását.

Éppen ezért régi barátja, David Fincher (Harcosok klubja, Hetedik) nevét javasolta, sőt, annyira proaktív volt, hogy már meg is kezdte vele a tárgyalásokat. Fincher állítólag szívesen igent mondana, már csak amiatt is, mert egyéb filmes és sorozatos tervei sorra dőltek be az utóbbi időben, nem különösen a hollywoodi szinten is magasnak számító gázsiigénye miatt. Egy ekkora film azonban ezt mégis ki tudná termelni, szóval a Pitt-Fincher párosítás ez esetben ideálisnak tűnik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu