Újra EISA-díjat nyert az LG OLED TV-je

Az LG SIGNATURE OLED televíziót képminősége és formaterve miatt választották a legjobb high-end tévének, de elismerést kapott az UH770V SUPER UHD TV és a G5 okostelefon is.

Immár ötödik egymást követő évben nyerte el az LG Electronics (LG) OLED TV-je az európai piacon kapható legjobb high-end televíziónak járó elismerést az Európai Kép- és Hangszövetségtől (European Imaging and Sound Association — EISA). Az EISA díjairól minden évben 20 ország 50 multimédia-magazinjának szakértőit felvonultató bizottság dönt.

Az LG nemrégiben Magyarországon is bemutatta legfejlettebb 4K felbontású HDR-képes OLED TV-it, köztük a luxuskategóriás, EISA-díjazott LG SIGNATURE OLED TV G6 készüléket, valamint az augusztustól már kapható E6, B6 és C6 modelleket, amelyek az idei CES-en debütáltak Las Vegasban.

„Rendkívüli elismerést jelent, hogy immár ötödik egymást követő évben megkaptuk az EISA legnagyobb presztízsű díját, amely minden esztendőben egyformán értékes a számunkra” — mondta Brian Kwon, a LG Home Entertainment Company elnöke.

A 65G6 modell mellett az LG egy másik televíziója, az UH770V SUPER UHD TV is elismerést érdemelt: megkapta az EISA európai okostévé-díját. Szintén a díjazottak között volt az LG csúcskategóriás okostelefonja, a G5, amely kiérdemelte az EISA mobilinnovációs elismerését.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu