Új részletek a Death Strandingről! [VIDEO]

A Kojima Productions új játéka egyszerre rejtélyes és ontja magából a részleteket…

Nem tudni, hogy ez a videó szivárgás eredménye-e, vagy csak direkt szivárogtatta ki Kojima, mert az ő esetében tényleg nem lehet tudni, mi a valóság. Milyen új dolgokat tudtunk meg a PlayStation 4-re és PC-re érkező akciójátékról, köszönhetően „egy amerikai alkalmazottnak”?

Ez a lenti videó nem lesz egy trailerben felhasználva, a játék még mindig nem áll komoly fejlesztés alatt (mivel nem döntötték el a KojiPronál, hogy melyik engine-t használják – emiatt még megjelenési időpontot sem tudnának mondani), a főhősnek pedig még nincsen neve, de ő egy elrabolt tudós, akit alaposan megkínoztak, és már nincs sok veszíteni valója. (Szegény Norman Reedus…)

Az áldozatvállalás kérdéses lesz a játékmenetben: el kell döntenünk, hogy mit használunk és mit pusztítunk el és bár lesznek túlélésre hangolt játékelemek, Kojima nem egy túlélő akciójátéknak gondolta el a Death Strandinget, amiben a döntéseink nagy szerepet játszhatnak.

A játék világa egyszerre lesz gyönyörű és sötét – utóbbira jó példa lehet a beismerten nem klón baba, amit Reedus karaktere tartott az E3-on a kezében…

Mi pedig csak várunk. Elvileg Ryan Karazija, a Low Roar éneke szerint Kojima már tudja, hogy mikor lesz kész a játék. Orly?

Forrás: Jeuxvideo-Live


Death Stranding – Gamescom 2016 Trailer… by play3-live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu