Call of Duty: Infinite Warfare – Multiplayer bemutató, lesz béta is! [VIDEO]

Az új Call of Duty a tegnapi napon több dolgot is bemutatott önmagából.

Aki esetleg hiányos gyűjteménnyel rendelkezik PC-n, bepótolhatja lemaradását, ugyanis hétfő este hét óráig komolyabb akciókkal vár Steamen a franchise – még a legújabb cím, a Black Ops III is 30 eurós (~9 ezer forintos) áron kelleti magát.

Közben megrendezés alatt áll a Call of Duty XP esemény, ahol többek között a franchise világbajnoksága is zajlik. Itt egyesek próbálkoztak azzal, hogy kamerával rögzítsenek egyet s mást a Modern Warfare Remasteredből és az Infinite Warfare-ből. Persze az Activision gyorsan lepucoltatott mindent a YouTube-ról…

…aztán hivatalosan is bemutatták a multiplayert. A közönség gyorsan rá is cuppant: 44130 like, 46258 dislike jelenleg a statisztika, úgyhogy még mindig durván megosztja a közönséget az Infinite Warfare. Az egyik kommentelő jól meg is fogalmazta: „A Titanfall és a Halo szerelemgyereke.” Combat Rigekbe szállhatunk, amiket saját payloaddal ruházhatunk fel – mind a hat igyekszik eltérni a többitől. Az egyik konkrétan egy robotkutyává alakít bennünket egy kis ideig… A fegyvereket is testreszabhatjuk a Salvage-dzsel, igaz, ezért a játékbeli pénznemünket költeni kell rendesen (ebből mikrotranzakció lesz?).

És a béta: naná, hogy a Call of Duty folytatja a trendet – október tizennegyedikén multiplayer bétát kap a játék PS4-en azoknak, akik előrendelik. Még nem tudni, hogy PS Plus előfizetés kell-e majd hozzá, de legalább három napig fog tartani a béta, ami már biztos.

Végül néhány szó a Modern Warfare Remasteredről: eddig úgy tudtuk, hogy az eredeti 16 pályából mindössze tíz lesz elérhető. Nem úgy van az: aki előrendeli az Infinite Warfare Deluxe kiadását (különállóan nem lehet megszerezni a CoD4 kurrens-gen változatát!), mind a tizenhat pályát megkapja.

Megjelenés november negyedikén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu