Dwayne Johnson miatt késik a G.I. Joe 3

MOZI HÍREK – Nem túl gyakori, hogy pusztán egy színész kedvéért kell várni, amíg egy film forgatása elkezdődhet, a G.I. Joe 3. esetében azonban mégis úgy tűnik, hogy ez fog történni.

A G.I. Joe filmsorozat 2009-ben indult útjára a G. I. Joe: A kobra árnyéka-val, azonban a film elég lagymatag sikert aratott, az igen magas költségvetés (175 millió) ellenére csak 300 millió dolláros bevételt hozott jutott a film. Dwayne Johnson ezután lépett be a franchise-ban, és a 2013-as G.I. Joe – Megtorlás bevételei már némileg jobbak voltak, alacsonyabb büdzséből (130 millió) is tovább jutott, egészen 375 millióig.

A készítők egyöntetűen úgy gondolják, hogy a megnövekedett érdeklődés a sztár szereplésének köszönhető, így szinte természetes, hogy a harmadik részt is vele kívánják elkészíteni. A Szikla reputációja ráadásul az eltelt időben még tovább nőtt, ami szinte borítékolhatóvá teszi a harmadik rész előzőket meghaladó sikerét, azonban van apró probléma: Dwayne Johnson naptára az elkövetkező pár évre teljesen betelt.

A színésznek az évi 4-5 film mellett rendszeres felkérései vannak mindenféle pankrációs (WWE) műsorhoz és játékokhoz, ráadásul egyre népszerűbb a Nagypályások című HBO sorozata, ami megint csak rengeteg időt leköt a sztár idejéből. A sok híresztelés között a G.I. Joe 3. eddig még szóba sem került, ám egy kollégája szerint a stúdió csak arra vár, hogy szabaduljon fel egy kis ideje a forgatásra. Byung-Hun Lee aki Viharárny-at alakította a korábbi részekben, az alábbi nyilatkozatot tette:

“A stúdiótól hallottam, hogy lehetséges a harmadik rész, de szerintem a színészek időbeosztásaira várnak. Próbálják összeegyeztetni az időpontokat, főképp Dwayne Johnson-nal”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu