2018-ban érkezhet a Death Stranding?

Hideo Kojima játékáról folyamatosan új részleteket hallunk.

Az IGN elég sok információt megtudott az új Kojima-játékról, úgyhogy lássuk, mit is rakhatunk a puzzle-be.

Kojima azt mondja, hogy az Akira névre hallgató film megjelenése előtt egy évvel fog megjelenni a Death Stranding. Nos, az Akira 2019-ben érkezik, úgyhogy 2018-ra taksálhatjuk a Norman Reedusszal (is?) erősítő játék megjelenését. (Vagy legkésőbb 2019 áprilisára.)

Azt is hozzátette Kojima, hogy „az online komponens minden eddig látottól eltérő lesz”, illetve a játék főhőse nőnemű lesz! Hoppá, nem Norman Reedus lesz a főszereplő…? És mi a helyzet a játék engine-jével? „Egy jól ismert third-party engine-en fut majd”. (Mi továbbra is úgy véljük, hogy ez a Frostbite lesz.) Ezekhez Yoji Shinkawa, a karakterek designer még hozzárakott egy részletet: a játékban lehetnek mechek is valamilyen formátumban.

Ha tényleg 2018-ban jön a külső nézetes akciójáték, akkor meg fogunk lepődni. Három év alatt a semmiből egy ilyen játékot ritkán látunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu