Brad Pitt és Marion Cotillard házasodnak!

MOZI HÍREK – Amikor egy filmstúdiónak ekkora lecsapni való labda kerül a levegőben, hogy trollkodjon egy kicsit, akkor természetesen nem fogja kihagyni a hatalmas ziccert. Hogy miről is van szó? Nos, egyértelműen a Paramount Pictures a legnagyobb troll, ugyanis pont most adtak ki egy új tévéreklámot a Szövetségesek című második világháborús romantikus-thrillerhez, amelyben Brad Pitt és Marion Cotillard összeházasodnak.

Csak, hogy minden világos legyen (aki esetleg még nem tudná…): hétfő reggel Angelina Jolie beadta a válókeresetet, tíz évnyi együttlét után elválnak útjaik Brad Pittel. Az álompár tízévi együttlét után 2014-ben házasodott össze A tengernél című párkapcsolati dráma máltai forgatásakor.  A színésznő állítólag Brad Pitt nevelési módszereivel nem értett egyet.

A TMZ a párhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Jolie-t nagyon zavarta, ahogy Pitt a gyerekeket nevelte. A színésznőnek állítólag elege lett a férje fű- és vélhetően alkoholfogyasztásából, ami dühkezelési problémával párosult. A jogi képviselő úgy nyilatkozott, hogy a családja egészsége érdekében hozta meg ezt a döntést Jolie, aki maga szeretné nevelni a gyerekeket, és a bírótól azt kéri, hogy Pitt mindössze láthatási jogot kapjon.

Visszatérve a Szövetségesekre: november 23-án kerül mozikba odakint, míg idehaza csak december 1-jén.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu