A könyvelő (The Accountant) – magyar szinkronizált előzetes

MOZI HÍREK – Megérkezett a magyar, szinkronizált előzetese Ben Affleck thrillerjének. A sztori szerint Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője, akik ugyanakkor rendkívül zárkózott és némileg autista – nem kedveli az emberek társaságát, magányosan él és nem is vágyik másra.

Azonban rövidesen egy befolyásos nagyvállalat könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik.

Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a velük, így Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni. Azonban Chris tartogat egy-két meglepetést és néhány közülük igencsak halálos is lehet…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu