Az utolsó frissítését kapta meg a DriveClub?

A DriveClub úgy tűnik, hogy nem kap több tartalmat, így a már bezárt Evolution Studios játékának végére pont kerülhet.

A TeamVVV szerint () az 5,75 gigabyte méretet követelő patch tizenöt új pályát hoz be, amik a DriveClub VR-ben debütáltak, de néhány már elérhető kört visszafelé is teljesíthetünk a frissítés után.

Miért is tekinthető ez a patch a végsőnek? „Köszönjük a támogatásotokat. Köszönjük az elkötelezettségeteket. Viszlát.” Ez az idézet olvasható a patchnoteban. Ebből kiindulva talán már a PlayStation 4 Pro érkezése sem fog hatással lenni a DriveClubra, így nem biztos, hogy lesz PS4 Pro-támogatás.

Felmerülhet az, hogy mégis ki a fene dolgozott a játékon az Evolution bezárása után? Megválaszoljuk: a Sony WWS Immersive Technology Group, ahová néhány „Evolution-veterán” átigazolt (a legtöbbjük mondjuk a Codemastershez ment), így ők fejezték be a DriveClub VR fejlesztését, illetve a patcheken is ez a csapat dolgozott.

Még nagyobb figyelem fog így hárulni a 2017-re halasztott Gran Turismo Sportra…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu