Lehetetlent vár a Capcom a Resident Evil 7-től

Eladásokban jelenleg elképesztő számokat támasztott a Resident Evil 7-nek a Capcom.

Négy millió eladás. Ha ez április elsejéig bezárólag lenne, akkor két hónap alatt talán még reálisnak tűnhet, de nem ez a helyzet! Az MCV-nek a Capcom európai és közel-keleti marketingdirektora, Antoine Molant azt mondta, hogy a Capcom az ELSŐ NAP során akar négy milliót eladni a játékából. Ezt azzal támasztja alá, hogy a trendek és az előrendelések jelenleg kedveznek nekik.

Na most, ez úgy en bloc lehetetlen elvárás. A Halo 3 is mindössze 3,3 millióig jutott, igaz, a Grand Theft Auto V a VGSales szerint 29 millióval kezdett egy HÓNAP alatt az NPD adatai alapján Észak-Amerikában.

Ha még egy Halo sem tudott ennyit elérni, mit vár a Capcom a január 24-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Resident Evil 7-től?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu