The Walking Dead: The New Frontier: hátborzongató launch trailer [VIDEO]

A Telltale stílusosan hozza vissza a The Walking Deadet a köztudatba.

A cég, akik mégis még 2016-ban lezárják a Batman első évadát, 20-ára meglepetésként két résszel is jelentkeznek a The Walking Dead harmadik évadából, ami még külön címet is kapott (The New Frontier, Az új front magyarul) – a két epizód a Ties That Bind (szabadabb fordításban Összekötő kapcsolatok) két felét tartalmazza.

A trailerben megláthatunk néhány képkockát arról is, hogy mégis mi a fenét takar ez a bizonyos Új front, és mi köze is van ehhez Javiernek és Clementine-nak. A képregényből is láthatunk ismerős arcokat…

Tehát december 20-án jön a két epizód az összes, szokásos platformra, a Season Pass lemez, amin pedig csak ezek lesznek rajta (így le kell tölteni a későbbi fejezeteket), februárban érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu