Ingyen hétvégét kínál egy új FPS!

A shooter-fanatikusoknak lehetősége van egy közelmúltban megjelent játékot kipróbálni.

A Call of Duty: Infinite Warfare, ami alig egy hónapja jelent meg, a PlayStation 4-eseknek és Xbox One-osoknak egy ingyenes hétvégét kínál… vagy már-már inkább egy hetet, ugyanis öt napon keresztül kóstolhatnak bele a játékkal nem rendelkezők a jövőbe tekintő FPS-be.

Az ingyenes időszak december tizenötödikén, csütörtökön indul magyar idő szerint este hét órakor, és ugyanebben az időpontban, huszadikán fog véget érni. Vannak azért korlátozások: bár mind a három módot (kampány, Zombies, multiplayer) elérhetjük, a sztoriban csak az első két küldetést játszhatjuk, míg a zombi-irtás a hármas, a multi pedig a tizenötös szinten korlátoz le minket.

A körülbelül hatvan gigabyte-ot igénylő Infinite Warfare multis módjaihoz egy aktív PlayStation Plus előfizetés szükséges, míg az Xbox One-osoknak még a kampány letöltéséhez is elkél az Xbox Live Gold előfizetés! Az Activision ezt pont azok után húzza elő, hogy arról számoltunk be: nem valami fényes teljesítményt mutatott fel az Infinite Warfare a kasszáknál… véletlen?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu